Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andywhite

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 26, 2017, 01:05:41 AM »
Can you try b135 ?

32
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 25, 2017, 11:25:05 PM »
Thanks for the detail.  one last request (I hope !)

can you send the output of

Code: [Select]
sysctl -A net.wlan.devices
It appears the netstat command has a bug introduce in freebsd11 , that it doesn't show wireless devices of this type.  I have filed a bug, it might get fixed.    but , depending on the output of above, I might be able to work around it with that new sysctl.


33
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 25, 2017, 08:58:56 AM »
The firmware for run wasn't loading , which is why ifconfig only shows one wlan interface

Can you try b134 which now has that firmware ?

the wlan interface is based on a regex of the output of
Code: [Select]
/usr/bin/netstat -inW -f link
can you post me the output of that command ?

34
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 24, 2017, 10:29:30 PM »
Thanks for the data, let me take a look at the code

Can you post the output of ifconfig ? 

35
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 23, 2017, 06:26:03 PM »
Hi!

Can you post dmesg output here ?

36
General Questions / Re: Update firewall configuration file through an API
« on: December 08, 2016, 03:37:23 AM »
Hi,

There aren't any real API's in t1n1wall.  but as everything is using basic html, you can use a curl command line to do the same thing.


37
General Questions / Re: Development Environment using Vagrant?
« on: November 21, 2016, 10:08:26 PM »
I tried you vagrant file, can't sudo as thats missing from the 10.3 image it installs, so not sure how that step works for you , unless you installed sudo.  also had problems with installing bash through pkg...

38
General Questions / Re: Development Environment using Vagrant?
« on: November 21, 2016, 09:00:05 PM »
Hi !

step 4 is where it builds a single binary called t1n1box, which combines a bunch of binaries into a single binary.

The error you have , is where it's building the shell (sh) , and looks like maybe it's missing a library , or path to libraries.

not sure if that helps you though  :(

39
Services / Re: Anyone using mobile IPsec?
« on: April 24, 2016, 10:02:07 PM »
mobile ipsec (not l2tp) should work fine, the bug that caused the problem was fixed.  If it's not working for you, please post some details

40
Firewall/NAT / Re: Manually add/change firewall rulles
« on: April 24, 2016, 10:00:11 PM »
you need to setup a NAT rule,  can you give more detail about ip ranges and network setup ?

41
Feature Requests / Re: Alias Groups
« on: March 18, 2016, 04:36:30 PM »
so, in 1.10 there is an ippool feature,  where you would create a pool , call it 'trusted sites' , and add those 3 ip addrs to the pool.

in your firewall rule you permit ip from that 'trusted sites' pool to 10.0.0.1 port 123

are you using 1.10 ?

42
General Questions / Re: Can't generate certificate
« on: March 17, 2016, 12:29:45 PM »
This was fixed in the last update

43
General Questions / Re: Imitation is the greatest form of flattery.
« on: March 17, 2016, 12:29:21 PM »
lol, though it is windows :)

44
Feature Requests / Re: WAN Failover / Sharing
« on: March 17, 2016, 12:28:18 PM »
it's the most asked for feature I think, but right now I have some bugs in ipf I need to figure out ...

45
Feature Requests / Re: Alias Groups
« on: March 17, 2016, 12:27:34 PM »
could you give me a detailed example ? i.e. what it looks like today ?

I did and an ippool feature , but only added it to the firewall rules , not to NAT , I could probably extend it to NAT

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8