Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andywhite

Pages: 1 [2] 3 4 ... 8
16
General Questions / Re: Static routes in 2.11
« on: September 03, 2018, 12:12:24 AM »
I'll take a look.  i'm guessing with the change from ipfilter to pf, their is a syntax error in the rule generation for static routes

17
What additional dhcp fields are you interested in ?

18
General Questions / Re: Trouble with IPv6
« on: February 02, 2018, 11:04:08 AM »
I caught up on some bugs recently.  This should be fixed now

19
Installation / Re: APU4c2 1.10.2b102 vs 2.11.1b140
« on: August 27, 2017, 11:59:25 PM »
What were the issues you encountered ?

20
Installation / Re: t1n1wall on APU3a2 ??
« on: March 17, 2017, 09:15:09 PM »
Hi

Googling

Timeout at sdcard_waitw:162

Gives results that indicate your bios needs an update,  perhaps that will help solve the original problem ?

21
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: February 18, 2017, 07:43:39 PM »
Please try b140.  wpa_supplicant was exiting before syslog started to record that it was exiting.

b140 starts syslog earlier, and also fixes the reason why it was exiting (due to the interface going down in the wan configuration code)

22
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: February 15, 2017, 09:53:15 PM »
I posted an updated version last night, can you test with that ?  it adds the eapol config , but also changes the flags to log properly (it wasn't actually logging correctly), so hopefully you might see some logs now with errors for wpa_supplicant on boot !


23
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: February 09, 2017, 09:33:36 PM »
Hi,

sorry, work has gotten really busy ....

if wpa_supplicant isn't executing,  can you try manually executing it

/usr/sbin/wpa_supplicant -s -i wlan1 -B -P /var/run/wpa_supplicant-wlan1.pid -c /var/etc/wpa_supplicant-wlan1.conf

I can add in the other options, I think can be done easily, but most of your settings are compatible with defaults (scan_ssid is normally 0)  see  https://www.freebsd.org/cgi/man.cgi?wpa_supplicant.conf(5)

24
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: February 05, 2017, 09:21:11 PM »
Can you try the new build 138 ?

25
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: February 01, 2017, 10:57:21 PM »
the wpa code is built into the hostapd daemon used for running in AP mode, so it was never supported for BSS mode.

I have changed the webui a little for wlan config, you should see xx's for the mac addr , and it should show the driver name correctly again.

I have added wpa_supplicant to t1n1wall, which is required for doing wpa in bss mode, and put in the code so it should work.  I can't test it as my compact flash in my test device died.  But it should create a file in /var/etc called wpa_supplicant-wlan0.conf , and it should execute wpa_supplicant then.  if it doesn't work can you check in status.php that wpa is or isn't running, and check if the wpa_supplicant file exists in /var/etc ?


26
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 31, 2017, 10:45:22 PM »
I'll look tomorrow, I have added a wifi device to my test unit

is your WAN setup with wpa ?

27
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 26, 2017, 09:40:27 AM »
I'll look later today.

Undetected is because it could detect the Mac address, which is because of how I did the workaround , that should be fine.


28
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 26, 2017, 01:05:41 AM »
Can you try b135 ?

29
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 25, 2017, 11:25:05 PM »
Thanks for the detail.  one last request (I hope !)

can you send the output of

Code: [Select]
sysctl -A net.wlan.devices
It appears the netstat command has a bug introduce in freebsd11 , that it doesn't show wireless devices of this type.  I have filed a bug, it might get fixed.    but , depending on the output of above, I might be able to work around it with that new sysctl.


30
General Questions / Re: Can't assign wlan device on generic-pc-2.11.1b133
« on: January 25, 2017, 08:58:56 AM »
The firmware for run wasn't loading , which is why ifconfig only shows one wlan interface

Can you try b134 which now has that firmware ?

the wlan interface is based on a regex of the output of
Code: [Select]
/usr/bin/netstat -inW -f link
can you post me the output of that command ?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 8