Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andywhite

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
newer APU's , APU2/APU3 , use a different hardware interface to the sd card.

r167 has this driver, can you test, hopefully it just works :)

2
Hi,

Can you post the full boot log ?

looking back at that bug, I think it couldn't find the SD device either due to not waiting long enough or a kernel change.

I don't have easy access to an APU thats not in use. you should see the SD device and controller during boot

Code: [Select]
umass0: <Generic Flash Card ReaderWriter, class 0/0, rev 2.01/1.00, addr 2> on usbus6
da0: <Multiple Card  Reader 1.00> Removable Direct Access SCSI-4 device

3
General Questions / Re: Setting up for Local Development
« on: July 05, 2019, 12:37:49 AM »
i've fixed them

4
General Questions / Re: Setting up for Local Development
« on: July 03, 2019, 11:54:53 PM »
Those errors are harmless, they are because those perl scripts weren't intended for a single binary like t1n1box.  I should fix up those errors....

5
latest version should fix pptp and l2tp problems

6
Are your ipsec tunnels aggressive or main mode ?  There was a bug in the past for using aggressive mode tunnels with l2tp. It was fixed and then a bug raised with freebsd to fix.  When it was fixed upstream the fix was removed from t1n1wall as upstream would have been used

https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=203308

7
I see you patch, will look at it after this trip.  Setting the default gw is supported as a 'hidden' feature (i you put it in the config.xml it works)

I took some out of hiding to the UI, so hopefully this is simple with your patch 

https://doc.m0n0.ch/handbook/faq-hiddenopts.html

9
Hi,  what version of t1n1wall are you working with ?

10
General Questions / Re: QOS in 2.11
« on: October 01, 2018, 11:57:28 PM »
those graphs work fine for me, there haven't been changes in that code in .... years

what browser have you tested with and are there errors ?

the qos thing isn't simple to fix, it's going to take a little time to debug and fix

11
General Questions / Re: QOS in 2.11
« on: September 24, 2018, 11:00:23 PM »
I was able to confirm the bug, am building a version without the patch for ipfilter and will test

12
General Questions / Re: QOS in 2.11
« on: September 23, 2018, 09:35:17 PM »
Thanks for the report, I'll take a look.   There is a kernel patch that changes packet ordering for ipfw, so that ipfilter would work, perhaps this patch breaks pf

13
Feature Requests / Re: GUI Links and Known Port Name Addition
« on: September 10, 2018, 01:11:30 AM »
I put these in  r149

14
General Questions / Re: Static routes in 2.11
« on: September 10, 2018, 01:09:34 AM »
This should be fixed in r149

15
General Questions / Re: Static routes in 2.11
« on: September 03, 2018, 12:12:24 AM »
I'll take a look.  i'm guessing with the change from ipfilter to pf, their is a syntax error in the rule generation for static routes

Pages: [1] 2 3 ... 8