Welcome, Guest. Please login or register.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andywhite

Pages: [1] 2 3 ... 9
1
Feature Requests / Re: Multiple Phase 2 Entries for IPSec Tunnels
« on: April 07, 2021, 11:56:46 AM »
Hi,  Is there a link to the diagram ?  I can't understand the request without it I think

2
Feature Requests / Re: Support creating generic tunnel interface (GIF)
« on: January 31, 2021, 08:18:04 PM »
Hi !

There is support already there , carried over from m0n0wall days, for an ipv6 tunnel. 

Once ipv6 is enabled (in the system settings), the wan interface will show options for using a tunnel endpoint for ipv6

3
Installation / Re: restore config
« on: June 15, 2020, 09:13:24 AM »
Hi, 

Sounds like a firewall rule that worked with ipfilter, but not pf.  can you send DM output of /status.php to me ?

Thanks

4
General Questions / Re: DNSSEC Problem?
« on: September 18, 2019, 11:21:48 PM »
i have re-uploaded the images, something seems to have gone wrong last time, corrupting the images.

5
Firewall/NAT / Re: NAT Port Fowarding Ranges Not Workig Correctly
« on: September 18, 2019, 10:38:55 AM »
t1n1wall is getting less tiny , due to changes in 11.3, snmpd version etc.  I need to take a look at the flashing process as it's probably erroring (with bad messaging) because images are bigger.

6
General Questions / Re: DNSSEC Problem?
« on: September 18, 2019, 10:37:39 AM »
Hi

t1n1wall was set to use a single trust anchor that is removed from root servers,  I have added the second trust anchor, so should be good now (fixed in r178)

it's on my to-do list to make it user configurable in the future.


7
Firewall/NAT / Re: NAT Port Fowarding Ranges Not Workig Correctly
« on: August 10, 2019, 01:47:35 PM »
Please try r168

8
newer APU's , APU2/APU3 , use a different hardware interface to the sd card.

r167 has this driver, can you test, hopefully it just works :)

9
Hi,

Can you post the full boot log ?

looking back at that bug, I think it couldn't find the SD device either due to not waiting long enough or a kernel change.

I don't have easy access to an APU thats not in use. you should see the SD device and controller during boot

Code: [Select]
umass0: <Generic Flash Card ReaderWriter, class 0/0, rev 2.01/1.00, addr 2> on usbus6
da0: <Multiple Card  Reader 1.00> Removable Direct Access SCSI-4 device

10
General Questions / Re: Setting up for Local Development
« on: July 05, 2019, 12:37:49 AM »
i've fixed them

11
General Questions / Re: Setting up for Local Development
« on: July 03, 2019, 11:54:53 PM »
Those errors are harmless, they are because those perl scripts weren't intended for a single binary like t1n1box.  I should fix up those errors....

12
latest version should fix pptp and l2tp problems

13
Are your ipsec tunnels aggressive or main mode ?  There was a bug in the past for using aggressive mode tunnels with l2tp. It was fixed and then a bug raised with freebsd to fix.  When it was fixed upstream the fix was removed from t1n1wall as upstream would have been used

https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=203308

14
I see you patch, will look at it after this trip.  Setting the default gw is supported as a 'hidden' feature (i you put it in the config.xml it works)

I took some out of hiding to the UI, so hopefully this is simple with your patch 

https://doc.m0n0.ch/handbook/faq-hiddenopts.html

Pages: [1] 2 3 ... 9